Ajándékötletek, melyeket saját magad is megvalósíthatsz

Többezer ajándéktárgyat megtaláltok  a webáruházunkban magánszemélyként és többezer újabb terméket az online katalógusainkban is. Ez utóbbit cégeknek ajánljuk elsősorban.

Vajon mit ajándékozz, ha már az utolsó pillanatban vagy és nincs idő futárra várni vagy egyedi emblémázott ajándéktárgyat készíttetni?

Íme pár inspiráló ötlet, melyet magad is megvalósíthatsz gyorsan, egyszerűen:

  • Ajándékozz saját rajzokból készített színezőt a gyermekednek – kinyomtatva, spirálozva, mellé egy színes ceruza készletet adva, tökéletes ajándék minden alkalomra.
  • Készíts mini fotóalbumot – válogass szép képeket, arra online képszerkesztőkkel tegyél egyedi feliratokat, üzeneteket, nyomtasd ki egy közeli szaküzletben és tedd egy díszdobozba őket.
  • Lepd meg az ügyfeleidet ajándék kártyákkal, melyet a fenti leírás szerint is elkészíthetsz.
  • Adj a csapatodnak személyre szóló okleveleket. Ehhez készen is kaphatók oklevelek, de online ingyenesen is letölthetők képszerkesztő oldalakról. Ha mindezt egy szép keretbe helyezve adod át, akkor váli igazán egyedivé.
  • Készíthetsz hasonló megoldásokkal egyedi ajándékutalványokat is, melyet biztosan be fognak váltani nálad az ügyfeleid a következő évben.
  • Szép gesztus, ha az online megszerkesztett ünnepi üdvözletet emailben továbbküldöd az ügyfeleidnek, barátaidnak, rokonaidnak.

Ajándékot adni jó, hiszen annak is aki kapja és annak is aki adja.

 

 

Ajándéktárgyakkal kapcsolatos Árajánlatkérésedet, üzenetedet a Kapcsolat menüpontra kattintva küldheted be.

Érdemes feliratkozni a blogértesítőnkre, melyet havonta küldünk ki a legfrissebb blogtémákról.