Feliratos tollak újragondolva – Ajándékötletek cégeknek

Klasszikus céges ajándékötlet a cég logójával vagy cégnevével, elérhetőségeivel ellátott feliratos toll.

Nézzünk most pár ötletet, amitől különleges lesz az ajándék feliratos toll:

  • Ballagóknak a tarisznyába kerülhet feliratos toll tól-ig évszámmal, iskola rövid nevével, de tehetünk rá útravaló rövid gondolatokat, tanácsokat is: Büszkék vagyunk Rád! – Szeretettel! – Valósítsd meg önmagad! – Gyűjts élményeket! …
  • A workshopod résztvevőinek témától függően tehetsz rá vicces üzeneteket, természetvédelemmel kapcsolatos felhívásokat, marketing ötleteket, önbizalom növelő mantrákat…
  • A csapatod szurkolóinak a bérlet mellé ajándékozz egyedi tollakat. Kerülhet rá a csapat neve, de akár egy köszönet is, hiszen a jó szurkoló tudjuk, hogy felér egy plusz csapattaggal.
  • Folytasd a sort, gondold tovább az ajándékötleteinket!

Vajon akkor is tudni fogják, hogy tőled kapták az egyedi szöveggel ellátott tollat, ha nincs rajta a cégneved? Igen, hiszen mindenki azt fogja kérdezni a toll gazdájától,  hogy kitől kapta:)

A webáruházunkban külön termékkategóriában találod a tollakat, választhatsz felirat nélkül és rendelhetsz több darab esetén egyedi felirattal is.

A megújult honlapunkon az AjándékBlog  menüpontra kattintva a blogbejegyzéseinket olvashatjátok,  melyekben beszámolunk az újdonságainkról és ötleteket adunk egyedi ajándékok megvalósításához.

Érdemes feliratkozni a blogértesítőnkre, melyet havonta küldünk ki a legfrissebb blogtémákról.

Ajándéktárgyakkal kapcsolatos Árajánlatkérésedet, üzenetedet a Kapcsolat menüpontra kattintva küldheted be.