Segítünk Neked az ajándéktárgy választásban

A honlapunkra több online lapozható ajándéktárgy katalógust is feltöltöttünk (Ajándéktágyak – Promóciós ruházat – Egyedi termékek). Több ezer termék közül lehet kiválasztani személyes vagy céges ajándéktárgyat például irodaszer, otthoni- vagy konyhai kiegészítő, elektronikai- vagy szabadidős termék stb.  kategóriákban.

Magánszemélyek számára az ajandekok.shop webáruház felületére töltöttük fel a termékeket, melyek így egyszerűbben kereshetők, rendelhetők.

A magánszemélyek általában már konkrét termékre keresnek és adnak le rendelést a webáruházunkban.

A cégek szívesen kérik az ötleteinket és a megoldási javaslatainkat. Mindig érdemes időt szánni az ajándéktárgyak kiválasztására.

Praktikus szűkíteni a kört például egy összeg megjelölésével, melyet az ajándékokra szántok. Ha tudjuk, hogy milyen alkalomra, hány főnek kerestek megfelelő, akár emblémázható ajándéktárgyat, akkor tudunk a leghatékonyabban segíteni.

Érdemes a logót már a kapcsolatfelvételnél elküldeni a részünkre, így látjuk, hogy az  milyen formában milyen termékre tehető fel jó minőségben.

Az ajándéktárgyak elkészítésénél nagyon fontos a gyártási határidők figyelembevétele. Természetesen mindig az első szempont a megrendelőink  igénye, de a jó minőség érdekében fontos, hogy a technológiai időket is figyelembe vegyük.

Ajándéktárgyakkal, azok emblémázásával kapcsolatos Árajánlatkérésedet, üzenetedet a Kapcsolat menüpontra kattintva küldheted be.

Érdemes feliratkozni a blogértesítőnkre, melyet havonta küldünk ki a legfrissebb blogtémákról.