Termékeink

Ajándéktárgyak

Ajándéktárgy katalógusainkban több ezer termék közül választhatja ki az Önnek/cégének legmegfelelőbbet, legyen az irodaszer, otthoni- vagy konyhai kiegészító, elektronikai- vagy szabadidős termék stb. Természetesen a termékek legnagyobb részét emblémázva is megrendelheti! Amennyiben nem szeretné böngészni katalógusainkat, írjon nekünk, kérje ajánlatunkat!

Gift Mix 2020

Az on-line katalógus megtekintéséhez

Cool Collection 2020

Az on-line katalógus megtekintéséhez

Tops 2020

Az on-line katalógus megtekintéséhez

More Than Gifts 2020

Az on-line katalógus megtekintéséhez

It1s Easy Now 2020

Az on-line katalógus megtekintéséhez

M-Collection 2020

Az on-line katalógus megtekintéséhez

Promóciós ruházat

Minden, ami textil: kereknyakú- és galléros pólók, sportruházat, ingek, formaruhák, pulóverek, széldzsekik, mellények, kabátok stb. Textil termékeink szinte kivétel nélkül emblémázhatóak szitanyomással, transzfernyomással, vagy hímzéssel. Válogasson kedvére textil katalógusainkból, kérje ajánlatunkat.

TshirtEurope 2020

Az on-line katalógus megtekintéséhez

Textile Europe 2020

Az on-line katalógus megtekintéséhez

it's textile now! 2019

Az on-line katalógus megtekintéséhez

Egyedi termékek

Legyen egyedi, legyen különleges! Ezen az oldalon egyedi termékkínálatunkat gyűjtöttük össze, bízunk benne, hogy Ön is megtalálja azt a terméket, amivel „kitűnhet a tömegből”. Önnek csak ki kell választania a terméket, küldje el logóját, arculati elemeit, mi megtervezzük. Kérje ajánlatunkat, legyünk kreatívak!

yourChoice

Új yourChoice kollekciónk segítségével most minden eddiginél egyszerűbb kitűnni a tömegből.
A yourChoice program lehetővé teszi, hogy egy teljesen egyedi terméket hozzon létre, mindössze néhány egyszerű lépésben. 

Gondolkodjon kis mennyiségekben, rövid gyártási- és szállítási időben, versenyképes árakban, következetesen biztonságos termékekben; gondolkozzon yourChoice-ban!

Termékek:

Egyedi karórák - Watch Collection

A kollekció legfontosabb jellemzői:

 • praktikus, különleges és reprezentatív,
 • minőségi, megbízható, túlnyomó részben Japán (Seiko és Citizen) gyártmányú óraszerkezetekkel működnek karóráink, melyekre 2 év garanciát vállalunk,
 • kollekciónkat a legutolsó trend alapján állítottuk össze, hogy megajándékozottja örömét lelje benne, és évekig büszkén viselje! Párban rendelhető (férfi és női) modellek arra az esetre, amikor azonos, de nemek szerint megkülönböztetett ajándékra van szükség,
 • egyedülálló választék 3 kategóriában, hogy elegendő modell álljon rendelkezésére a megfelelő árú és stílusú karóra kiválasztására,
 • gazdag feliratozási lehetőségek közül választhat, hogy arculatát a legmegfelelőbb módon jeleníthesse meg,
 • lehetőség van a karóra egyedi felépítésére, arra ez esetre, ha nem találna standard kínálatunkban arculatának megfelelő modellt,
 • kiváló az ár-érték aránya,
 • már 12 db-tól megrendelhető feliratozva, így nem kell nagyobb mennyiséget beszereznie, mint amennyire szüksége van,
 • jellemzően 3.000 – 15.000,- Ft/db + Áfa közötti árak modelltől és mennyiségtől függően, így biztosan megtalálja a költségvetésének megfelelő modellt,
 • nincs a díszcsomagolásra gondja, hiszen többféle kivitel közül választhat,
 • a feliratozás a számlapon 3 színig díjmentes, a szerszámköltségen felül nem kell más költséggel számolnia, mert grafikai és szerelési költséget sem számítunk fel.

Be Creative

A BE CREATIVE márkanév egy különleges termékkollekciót takar, melynek kifejlesztése és összeállítása az egyediségen és személyre szabhatóságon alapul. Élénk színekben tündöklő geometriai, természeti mintákat és állatokat használunk, hogy bemutassuk a testreszabási lehetőségek széles skáláját, kiemelve a BE CREATIVE márka alapvető jellemzőjét.

EGYEDISÉG:
A BE CREATIVE termékkollekció magas szinten kínál testreszabható megoldásokat. A különleges termékek biztosítják arculatod és üzeneted stílusos megjelenését. A BE CREATIVE Custom termékek arra is lehetőséget nyújtanak, hogy a megjelenésen túl meghatározd bizonyos alkatrészek színét, alapanyagát vagy formáját.

INNOVÁCIÓ:
A BE CREATIVE termékeink gyártása és emblémázása a legújabb technológiákkal történik. Az emblémázás szinte teljes mértékben digitális technológiákkal készül, mely intenzív színű és nagyfelbontású nyomatokat eredményez.

ELÉRHETŐSÉG:
A BE CREATIVE kollekció európai gyártású, összeszerelésű vagy emblémázású termékből áll, mely szavatolja a termékek rövid gyártási idejét és alacsony minimális rendelési mennyiségét. A legmodernebb gyártási és nyomtatási technológiák felhasználásának köszönhetően a BE CREATIVE kollekció versenyképes áron érhető el.